Taal: Dutch
Taal:
Place your promotion here

U hebt niets in uw winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

Zoeken

Over Chopstickx.nl

Originele verpakking

Al onze chopsticks worden standaard geleverd in een originele verpakking.

Luxe verpakking
Nieuwsbrief

Chopsticks kopen?

 

Chopstickx is de eerste en enige webwinkel in Nederland die gespecialiseerd is in bijzondere chopsticks. Chopstickx.nl is opgericht met het doel onze klanten te voorzien in de toenemende vraag naar bijzondere en kwalitatieve eestokjes. Dit willen wij bereiken door u een uitgebreid assortiment chopsticks aan te bieden en het zo voor u makkelijk te maken om uw favoriete chopsticks te kopen.  Service staat bij ons hoog in het vaandel, dus als u vragen of opmerkingen heeft, horen wij deze graag van u.

 

 Chopstickx logo  Staat voor:

 

 

Breed en bijzonder assortiment

 

Chopstickx biedt een breed assortiment chopsticks om zo in de behoefte van elke klant te voorzien. Voortdurend zijn wij opzoek naar unieke en bijzondere chopsticks die u niet zomaar ergens anders vindt. Inmiddels hebben wij zo een netwerk opgebouwd van gerenomeerde producenten van chopsticks in onder andere Japan en China. Middels deze webshop maken wij de bijzondere chopsticks van deze producenten ook beschikaar voor u. Zo weet u dat u altijd iets unieks en bijzonders bij ons kunt vinden. Zelfs wanneer u niet de chopsticks kunt vinden die u zoekt, helpen wij u graag bij uw zoektocht.

 

Een origineel cadeau

 

Chopsticks zijn natuurlijk mooi, leuk en gezond om voor uzelf te kopen, maar ze zijn minstens net zo leuk wanneer u een origineel en bijzonder cadeau zoekt. Dat is weer eens wat anders dan een flesje wijn of een bos bloemen. Een origineel cadeau is tenslotte altijd leuk. Om het u makkelijk te maken, bieden wij ook de mogelijkheid om uw chopsticks te leveren in een cadeauverpakking. Overigens worden de stokjes standaard al geleverd in een verpakking die ook geschikt is om ze in cadeau te doen.

 

Wij helpen u graag op weg

 

Bij Chopstickx doen we dus ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u de chopsticks kunt vinden die u aanspreken. Daarnaast vertellen wij u ook graag over verschillende soorten chopsticks en de voordelen van het eten met chopsticks. Met chopsticks eten is namelijk niet alleen leuk, maar ook nog eens gezond.  Wanneer u nog niet met chopsticks kunt eten, vindt u hierover ook een uitleg on onze website. Zo moeilijk is het namelijk niet!