Chopsticks voor bedrijven

Bij chopstickx.nl bieden we een breed assortiment chopsticks en gerelateerde producten om zo voor voor iedereen een passend product te bieden. Zelfs wanneer u een specifiek product zoekt wat niet in onze webshop staat, zullen wij altijd proberen om dit product voor u te vinden. 

Ook voor bedrijven bieden wij een groot aantal mogelijkheden op het gebied van chopsticks. Wij bieden passende oplossingen voor veel verschillende situaties. Van luxe gepersonaliseerde chopsticks tot wegwerp eetstokjes. Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van situaties waarmee wij u kunnen helpen. Wanneer u vragen heeft, beantwoorden wij graag uw emails of telefoontjes om u te woord te staan. 

GEPERSONALISEERDE CHOPSTICKS

Naast de verschillende standaard modellen, bieden wij ook veel mogelijkheden om chopsticks te laten graveren met uw naam of logo. Dit kan al vanaf 10 paar, maar ook voor grote hoeveelheden kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld als origineel relatie geschenk of voor PR en marketing doeleinden. Wij denken graag met u mee hoe u uw gepersonaliseerde chopsticks optimaal kunt gebruiken.

HORECA

De sushi restaurants en andere Japanse restaurants schieten als paddenstoelen uit de grond. Daarnaast zijn er ook steeds meer restaurants die naast de meer ‘Westerse’ gerechten ook Aziatische specialiteiten serveren. Uiteraard wordt dit met stokjes gegeten en om uw klanten een luxe beleving te geven, wilt u ze natuurlijk geen wegwerp eetstokjes geven.

Daarom heeft Chopstickx ook een groot aantal mogelijkheden voor luxe eetstokjes voor uw restaurant. Naast houten eetstokjes leveren wij ook veel verschillende soorten materialen die vaatwasmachine bestendig zijn. Sommige van deze materialen kunnen zelfs voorzien worden van uw logo. Daarnaast profiteert u bij grotere hoeveelheden van een aantrekkelijk inkoopvoordeel. 

Heeft u interesse om chopsticks in te kopen voor uw horeca gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee. 

 

KERSTPAKKETTEN

In zo’n beetje elke categorie zijn er wel kerstpakketten te krijgen, maar uiteindelijk komt het vaak toch ongeveer op hetzelfde neer. Wanneer u opzoek bent naar èchte originele kerstpakketten, bent u bij ons aan het goede adres. Wij denken namelijk graag met u mee om een leuk kerstpakket met als thema chopsticks samen te stellen wat bij uw bedrijf en uw werknemers past. Ook chopsticks met uw bedrijfsnaam erin gegraveerd behoren hierbij tot de mogelijkheden. 

Geeft u uw werknemers liever een tegoedbon met een kleinigheidje in plaats van een heel kerstpakket? Dan kunnen wij ook vrolijk verpakte eetstokjes leveren, eventueel met uw logo, om bij de tegoedbon te geven. 

heeft u interesse in een origineel Japans/Chinees kerstpakket? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee.

RETAIL

Heeft u zelf een winkel die gespecialiseerd is in kookmaterialen en/of serviesgoed en wilt u uw assortiment uitbreiden met originele eetstokjes? Bij Chopstickx bieden wij ook groothandel mogelijkheden voor retailers die onze eetstokjes (white label) willen verkopen in hun eigen winkel. Chopsticks nemen weinig ruimte in in uw winkel, zijn niet kapitaal intensief en zullen absoluut goed verkopen. 

Interesse om zelf eetstokjes te verkopen? Neem dan contact met ons op om de retail catalogus aan te vragen. 

WEGWERP EETSTOKJES

Naast ons uitgebreide assortiment van luxe chopsticks kunnen wij ook grote hoeveelheden wegwerp chopsticks leveren. Wij leveren verschillende maten en soort wegwerp chopsticks al vanaf 1.000 stuks. Koopt u grotere hoeveelheden in, dan kunnen wij u een aantrekkelijk inkoopvoordeel bieden en vanaf 50.000 paar kan de verpakking met uw logo bedrukt worden.

Wij denken graag met u mee!

 

STAAT UW TOEPASSING ER NIET TUSSEN?

Bovenstaande situaties zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden die wij bieden voor bedrijven. Wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden in uw situatie, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.