Japans Sushi Servies

Japans Sushi Servies bij Chopstickx

Bij Chopstickx omarmen we de kunst van het tafelen met onze uitgebreide collectie Japans sushi servies en chopsticks. Sushi servies bestaat over het algemeen uit kleine bordjes voor het eten en schaaltjes voor de saus. Daarnaast kan je dit aanvullen met chopsticks houders en natuurlijk een mooie set eetstokjes. 

Je vindt sushi servies in allerlei verschillende stijlen, vormen en kleuren. Bij Chopsticks geloven we dat je met mooi servies je Aziatische gerechten nog lekkerder maakt. We bieden daarom een divers assortiment, zodat er voor ieder wt wils is. 

Bekijk ons sushi servies

Stijlvol Japans servies

Onze collectie servies bestaat uit een breed scala aan producten. Zo vind je serviesgoed in een traditioneel Japanse stijl, maar er zijn ook meer moderne interpretaties van het authentieke Japans sushi servies.

Met mooi servies kan je je ervaring compleet maken. Wij bieden diverse stijlen sushi servies, voor ieder wat wils. 

 

Japans Sushi servies

 

Duurzaam serviesgoed

Perfectie zit in de details. Ons Japanse sushi servies wordt gemaakt volgens de hoogte normen en is daarom geschikt voor intensief gebruik. Elk stuk ondergaat zorgvuldige inspectie en wordt gemaakt van hoogwaardige materialen . Zo brengen we niet alleen een visueel genot naar jouw eettafel, maar ook duurzaam en functioneel serviesgoed.

Een eitgebreide collectie chopsticks, eetstokjes en servies

Chopstickx begrijpt dat smaken en stijlen variëren, daarom hebben we een diverse collectie samengesteld , voor ieder wat wils. Of je nu de voorkeur geeft aan de eenvoud van minimalistisch ontwerp of de levendigheid van traditionele patronen, onze collectie omvat diverse modellen. Ontdek onze sushi borden, sojasaus schaaltjes, eetstokjes en meer, elk met de juiste uitstraling, passend bij elke gelegenheid.

Sushi servies

Bekijk onze Japanse serviessets

Doordacht ontwerp 

Ons Japans sushi servies is niet alleen bedoeld om mooi te zijn; het is ook ontworpen om praktisch te zijn. Van de perfecte diepte van onze schaaltjes voor de ideale hoeveelheid sojasaus tot de ergonomische vorm van onze eetstokjes voor een moeiteloze grip, elk detail is doordacht ontworpen. 

Sushi boot en serveer plateaus

Sushi servies bestaat natuurlijk niet alleen uit borden en kommetjes. Om de setting echt compleet te maken, is het natuurlijk helemaal geweldig om je sushi te serveren op een mooi plateau wat je midden op de eettafel zet.  Je vindt bij ons diverse serveer plateaus en zelfs een echte sushi boot om je sushi op te serveren.

 

Sushi boot

 

Bekijk onze sushi accessoires

Chopsticks en suhsi servies als cadeau

Bij Chopstickx geloven we dat het delen van goede smaak begint bij het geven van een smaakvol cadeau. Ons Japans sushi servies en onze eetstokjes zijn het perfecte geschenk voor vrienden en familie. 
Om het nog persoonlijker te maken, kan je je eetstokjes ook laten graveren met een persoonlijke tekst. 

Complete service bij Chopstickx

Bij chopstickx bieden we een uitgebreid assortiment aan eetstokjes en sushi servies. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om diverse chopsticks te personaliseren. Leuk voor jezelf of als een écht uniek cadeu. Ontdek hier ons servies