Over Chopstickx

Onze missie

Alle asian food lovers verdienen onze premium chopsticks en daarmee een optimale beleving tijdens het eten van favoriete gerechten. Geen goedkope breek/eetstokjes maar hoogwaardige glad afgewerkte chopstickx. We eten tenslotte ook niet met plastic bestek toch?!

Zakelijk

Heb je grotere oplages nodig voor bijvoorbeeld horeca, evenementen of relatiegeschenken dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op en wij kijken graag met jou naar een maatwerk oplossing.

Onze aanpak

Met dezelfde passie voor de Aziatische gerechten kijken wij ook naar de tafelrituelen. Onze chopsticks zijn met de grootste zorg geselecteerd en door onszelf uitgetest. Het aanbod is voor iedereen toegankelijk met zeer exclusieve paren en eenvoudige chopsticks.

Personaliseren

Bij een groot aantal eetstokjes in ons assortiment is het mogelijk om een paar eetstokjes te personaliseren met een persoonlijke boodschap of naam. Kijk bij de categorie geschikt voor personalisatie voor het aanbod.

Met dezelfde passie voor de Aziatische gerechten kijken wij ook naar de tafelrituelen. Onze chopsticks zijn met de grootste zorg geselecteerd en door onszelf uitgetest.