Persoonlijke chopsticks

CHOPSTICKS PERSONALISEREN MET GRAVURE

Bij Chopsticks bieden we een ruim assortiment met vele verschillende en unieke chopsticks. Daarmee proberen we voor ieder wat wils te bieden, maar soms zijn zelfs onze meest unieke chopsticks niet uniek genoeg. Daarom bieden we ook de mogelijk om chopsticks te personaliseren met een gravure. Voor zowel consumenten als bedrijven bieden we passende mogelijkehden om chopsticks te personaliseren met een gravure.
 

GEPERSONALISEERDE CHOPSTICKS BESTELLEN VIA DE WEBSHOP

In ons assortiment hebben wij een aantal speciaal geselecteerde chopsticks welke gemakkelijk via de site besteld kunnen worden met persoonlijke gravure. Deze vind je onder het kopje 'Personaliseren' in het menu bovenaan de pagina. Op de product pagina van het gekozen paar chopsticks kan je aangeven dat je een gravure laat plaatsen. Vervolgens kan je aangeven welke tekst je wilt laten plaatsen en in welk lettertype. Daarna kan je de chopsticks toevoegen aan je winkelmandje en de bestelling afronden om de chopsticks te bestellen. 

 

Het maakt niet uit of je vijf paar bestelt met gravure of één paar, chopsticks laten personaliseren via de site kan voor elke gewenste hoeveelheid. Na het plaatsen van de bestelling, worden de chopsticks met onze laser graveermachine voorzien van de gewenste gravure. Omdat een laser graveermachine een hoge tolerantie heeft, kunnen de chopsticks strak en precies gegraveerd worden. Ook wordt het gegraveerde gedeelte van de chopsticks iets donkerder van kleur, waardoor de gravure nog beter opvalt. 

 

De kosten voor het plaatsen van een persoonlijke gravure bedragen slechts €3,95 per paar. Hieronder staan een aantal voorbeelden van gegraveerde chopsticks.

 

Graveren-chopstickx

 

GEPERSONALISEERDE CHOPSTICKS VOOR BEDRIJVEN EN EVENEMENTEN

Naast de mogelijkheid om één of enkele paren te voorzien van een persoonlijke gravure, bieden we voor bedrijven of evenementen ook de mogelijkheid om grotere hoeveelheden gegraveerde chopsticks af te nemen tegen interessante staffelprijzen. Al vanaf 50 paar profiteer je van voordelige staffelprijzen voor gegraveerde chopsticks. 

Ook bij grotere hoeveelheden wordt gebruikt gemaakt van een lasergraveermachine om de chopsticks te graveren. Hierdoor kunnen de chopsticks gedetailleerd en precies gegraveerd worden. We kunnen de chopsticks graveren met een tekst, maar ook een logo kunnen we graveren op de chopsticks. Aangezien een set chopsticks uit twee stokjes bestaat, kunnen we ook op beide chopsticks een andere gravure plaatsen. 

De levertijd bij grotere afnames van gegraveerde chopsticks bedraagt gemiddeld zo'n 2 a 3 weken. Heb je de chopsticks op kortere termijn nodig? Dan kijken we graag of dit haalbaar is. 

Heb je interesse in gegraveerde chopsticks? Neem dan gerust contact met ons op en wij denken graag mee voor een passende oplossing!