Klantenservice

 Wij doen ons best om alles zo duidelijk mogelijk voor u te maken op onze site en zijn graag open over de manier waarop wij werken. Indien u toch nog vragen heeft of meer wilt weten over de afhandeling van uw order, dan kunt u daarover op deze pagina meer informatie vinden. Indien u de gevraagde informatie onverhoopt toch niet kunt vinden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u dan graag te woord.

 

LEVERING

Wanneer u een order bij ons plaatst, doen wij ons best om deze zo snel mogelijk voor u klaar te maken, zodat u uw chopsticks snel in huis heeft.  De levering van uw bestelling geschiedt altijd binnen drie werkdagen en wanneer u voor 15.00 uur heeft besteld, vaak zelfs ze volgende dag al. Woont u in België, dan kan het een dag langer duren.

Over het algemeen passen de bestelde chopsticks door de brievenbus, daarom versturen wij uw order via briefpost. De chopsticks worden zorgvuldig ingepakt en vervolgens in een beschermende luchtkussen envelop verzonden. Zo weet u zeker dat uw chopsticks onbechadigd aankomen. 

RETOUR

Wanneer u niet tevreden bent over de chopsticks, dan kunt u deze binnen 14 dagen kosteloos retourneren. De voorwaarde is dan wel dat ze nog niet gebruikt zijn. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, vragen wij u vriendelijk eerst contact met ons op te nemen, zodat wij het process voor u zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen. Wanneer wij de chopsticks in goede orde terug hebben ontvangen van u, ontvangt u binnen 7 dagen uw geld teruggestort. De verzendkosten van ons naar u zijn voor onze rekening en krijgt u dus ook terug. De enige kosten die voor uw rekening zijn, zijn de verzendkosten van u naar ons.

Indien u niet tevreden bent over een product omdat het niet voldoet aan de omschrijving of stuk is, kunt u ook contact met ons opnemen, wij zullen uw klacht dan bekijken en zo snel mogelijk met een oplossing komen. Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Om misverstanden en onduidelijkheden te voorkomen hebben wij Algemene voorwaarden opgesteld die ten alle tijden van toepassing zijn wanneer u een bestelling bij ons plaatst. De algemene voorwaarden zijn opgesteld om te voorkomen dat er een onrechtmatige afhandeling plaatsvindt van de levering of eventuele problemen. Onze algemene voorwaarden zijn opgesteld aan de hand van de Nederlandse en Europese wetgeving om uw veiligheid te garanderen. Om de Algemene Voorwaarden in te zien, klikt u hier

CONTACT

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft, staan wij u graag te woord. U kunt ons zowel per mail als telefonisch bereiken. Ook wanneer u speciale wensen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag zoeken naar een passende oplossing. klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel en we doen dan ook graag ons best om u zo goed mogelijk te woord te staan. Om contact met ons op te nemen kunt u de contactgegevens gebruiken die op onze contact pagina staan. Hieronder vindt u ook een overzicht van onze contact gegevens:

Chopstickx

Wilhelminasingel 37E
4817JX Breda
E: info@chopstickx.nl
Kvk: 57829748

REVIEW ONS

Omdat wij de mening van onze klanten hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij ook aangemeld bij Review Spot. Review Spot is een onafhanekelijke site waar u reviews van klanten kunt lezen en zelf ook reviews kunt plaatsen. Wij stellen het erg op prijs als u na uw bestelling een review plaatst. Zo weten wij hoe wij onze shop nog beter kunnen maken!